Skriv en hilsen til os.

kontakt@sound-of-tirolalpenspektakel.dk               tryk på   tallet             

  Send en E-mail  med navn  adr. og du hører nærmere                                                                                                                                                                       To nye pokaler til os i Danmark   12-3-2017 tryk på tallet og læsKontakt
Eva og Leif  tlf. 21916181

 Banner

17 thoughts on “Skriv en hilsen til os.

 1. Bjarne

  Servus Kære medlemmer. Godt Nytår til Alle. Husk at betale kontingent for 2017, da Året rummer en masse fest og arrangementer i Tirol. Der er bla vores sommerfest i Høng og et 45 års jubilæum i Westendorf, et Löffelmesterskab m.m. I øvrigt bliver vores lille klub 5 ÅR i 2017, så alt kan ske………
  Servus der Löffelmeister DK 2016

 2. Löffelmeister DK 2016

  Servus freunde.
  Så gjorde vi det igen…TILLYKKE
  Vi har fået en feminin Østrigsk Løffelmeister i Alpenrosesalen/Westendorf lørdag d.24/9-2016, nemlig en af vores klubmedlemmer fra Tysklands Odde nærmere betegnet Hjørring, vores alle sammens Anni Jensen. 786 slag i skeer’ne på ET minut. Godt klaret .
  Så gi’r hun nok en lille en’….
  Servus der Løffelmeister DK 2016

 3. Löffelmeister DK 2016

  Servus freunde…
  Tak til alle for en rigtig god sommerfest 2016 hos Leif & Eva. 52 fremmødte medlemmer fra hele DK gjorde 4 juni, til en varm og hyggelig dag sammen med Peter & Christel fra Østrig. God mad, underholdning, DM i Löffel spil og meget mere………. Tak til Leif & Eva for at lægge hus og græs til dette arrangement.
  Servus der Löffelmeister aus DK 2016 (738 slag)

 4. Erik Astrup

  Sommerfesten i Høng år 2016 står for døren.
  Til alle, Sound-off-Tirolalpenspektakel- venner
  I år vil der være noget nyt på programmet ( LÔFFELSPIL.)
  Da Peter er så stor et musikalsk talent og kan spille på næsten alle instrumenter.
  Vi er så heldige at vi får Peter på besøg i Høng til sommerfest
  ,Her skal han være dommer i lôffelspil, plus han efterfølgende så vil spille en masse Tyrolermusik for alle os musikglade mennesker.
  Nu er det så op til alle dem som har meldt sig til lôffelspil til sommerfesten om de kan gøre Peter rangen stridig , om de kan lave ny rekord,det kunne jo være sjovt.
  En rigtig go sommerfest, solskin er bestilt.
  Med sommer hilsen fra Præsidenten for
  Lôffelklubben i Danmark. Erik Astrup.

 5. Burgermeister

  Servus medlemmer.
  Et Godt Nytår er aldrig for sent at sige. Velkommen til et 2016 hvor musik, fest og farver er i højsæde, med bla. besøg af Peter Aschaber til årets sommerfest. Så er der årets udfordring i Löffel Meisterschaft afd. DK/AT , hvor Löffel Præsident Erik aus Dänemark, præsenterer denne disciplin. Over hele år 2016 vil vi være præsenteret ved ved arrangementer i Østrig.
  Servus und auf wiedersehen der Burgermeister.

 6. Burgermeister

  GODT NYTÅR til alle som ser denne side. Vær velkommen er et flittigt brugt udtryk, men gælder også i vores sammenhæng. Så derfor Vær Velkommen Alle Nye og Gamle medlemmer til dette nye år 2015. Der Burgermeister

 7. Burgermeister

  SERVUS ¨TIROLERE¨
  Ka ‘ I holde varmen ud ? Det er vi jo vant til, når vi er til Tirolerfest. (Selv om nogen fryser) Husk at Tilmelde jer til Årets Tirolerfest (600 siddepladser) i HERLEV hos Fam. Schlæger. Vi skulle gerne blive rigtigt mange medlemmer ved vores FANBORD Lørdag d. 27 sept.2014 . Indbydelsen er sendt ud pr.mail til alle vores medlemmer. Hvis der er spørgsmål el. lignende så ring gerne til OS i Forretningsudvalget.

  SERVUS Der Burgermeister

  P.S. I må gerne skrive HER, hvis I har oplevet noget spændende omkring musikarr. i løbet af sommermånederne.

 8. Bjarne Jensen

  Tak til alle for en god Sommerfest 2014.
  Medlemmer fra Nord-Syd-Øst-Vest var mødt op til en hyggelig lørdag/sommerfest i Høng og havde en dejlig dag. God mad, spil,musik(live) og snak på tværs af bordene. Jeg håber ikke at nogen frøs i teltet da vejret slog om. På Gensyn i 2015
  Der Burgermeister

 9. Bjarne Jensen

  Servus Tirolerfreunde.
  Tak for en rigtig god Oktoberfest aften på Låsby Kro d. 19/10-13. Den vil blive husket i lang tid fremover. God Stemning og masser af tirolere.
  Servus Der Burgermeister

 10. Bjarne Jensen

  Servus Tirolerfreunde.
  Så er der medlemskort på vej ud til alle vores medlemmer. Hvis der står noget forkert på medlemskortet, må man gerne rette henvendelse til Bjarne på mail: sound-of-tirolalpenspektakel@mail-online.dk. I øvrigt kan man til sommerfesten få en gratis øl/vand ved at fremvise medlemskortet i Tirolerbaren.
  Servus Bjarne

 11. Gitte & Bjarne

  SERVUS.
  Så er efteråret på vej og vi har været i Østrig flere gange over sommeren.
  Vi har bla. set fakler på bjerget og vi har været til Almabtrieb og mødtes med masser af vores medlemmer fra hele DK, så vi kan ikke klage. Snart skal vi til Låsby for at mødes med vores husorkester Alpenspektakel og der bliver sikkert flere musikmøder ud i fremtiden…..
  Vi vil gerne opfordre andre til at skrive her om deres rejseoplevelser m.m.
  Med Mange Tirolerhilsner fra Gitte og Bjarne

 12. Gitte & Bjarne

  SERVUS.
  Så har der været Sommerfest i vores klub. Tak til alle fremmødte medlemmer (20 ud af 27) fra hele DK, lige fra Nordjylland til midt på Sjælland og til København. En god dag at hilse både på nye og “gamle medlemmer” i Sound-Of-Tirol Alpenspektakel teltet (billeder), som var rammen omkring mad,drikke,musik og hygge. Udenfor med masser af Østrigske aktiviter såsom at slå søm i stub og dartspil m.m. Endvidere underholdte vores Musikere ( Erik og Heinrich) med deres harmonikaer.. “Spitze” , med fællessang o.s.v. En stor Tak til Eva&Leif som endnu engang lagde festadresse til. Vi ses til Sommerfest næste år d.15.06.2013 kl.1300. Men inden da har Vi meget til gode bla. Sommer i Tirol, Fakkelfest på bjerget,Almabtrieb og ikke mindst alle koncerterne med Alpenspektakel. Det glæder vi os meget til.
  Endnu engang tak fra festudvalget og fortsat god Sommer fra
  Tirolerfreunde Gitte & Bjarne

 13. Gitte & Bjarne

  Servus freunde.
  Så kom foråret endelig. Efter en mørk periode (vinter) med diverse indendørs arrangementer, Præstø-hallen,Dragsholm Slot o.s.v., ser vi frem til sol og sommer.
  Sommerfest til juni i Sound-of-Tirolalpenspektakel teltet og masser af musik,hygge og godt samvær med Alpenspektakel und Freunde i Westendorf i løbet af juli-august og september måned. Til efteråret glæder vi os til at følge Alpenspektakel’s tourne rundt i Danmark.
  På tiroler gensyn Gitte & Bjarne

 14. Gitte & Bjarne

  Tak til Alle for en god og hyggelig aften i Præstø hallen d.10-3-12.
  Specielt tak til Alpenspektakel som leverede et godt nyt show og masser af god musik. Tak for den gode stemning ved vores bord, og dejligt at møde nogle af vores medlemmer.
  På Tiroler gensyn Gitte & Bjarne

 15. Anni B. Jensen

  Hej Eva og Leif

  Det er et godt initiativ – vi går helt ind for den nye forenings formål – det er lige os.
  Vi vil gerne være medlemmer.

  Anni og Niels (de 2 nordjyder)

 16. Gerhard

  Hi Leif und eva

  Es ist so schön, dass ihr hier bei uns ward und uns im Kufstein besucht habt. Freuen uns auf ein wiedersehen – vielleicht bald in dk…???

  Liebe Grüße

  Gabi und Gerhard

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *